Trabzonspor'da teknik direktör Broos'la yıldızı bir türlü barışmayan Namibyalı futbolcu Razundara Tjikuzu'nun devre arasında takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Sportif Direktör Ünal Karaman'ın görüşüp, "Sen antrenmanlarına çık. Sana şans verildiğinde de kendini ispatlarsın" diyerek motive ettiği Tjikuzu'nun Gençlerbirliği ile temas halinde olduğu öğrenildi. Bordo - mavili kulüpte oynamamaktan şikayetçi olan Namibyalı oyuncuya devre arasında yönetimin de bir kolaylık sağlamayı düşündüğü belirtildi.

ÖMER AYSAN KENDİNE GÜVENİYOR

Bordo - mavili takımın Ankaraspor'dan kadrosuna kattığı Ömer Aysan Barış, formayı kapacağına inanıyor. Takımdaki rekabetin oldukça üst düzeyde olduğunu söyleyen Ömer Aysan, "Bu takımda yer edinebilmek için çok çalışmam gerektiğinin farkındayım. Eksiklerimi büyük ölçüde giderdim. Bir an önce o formayı giyip takımıma faydalı olmaya çalışacağım. Bu konuda kendime olan güvenim tamı" diye konuştu.

TESİSLER YENİLENİYOR

Öte yandan Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yaşanan su baskını sonucu kullanılamaz hale gelen 2 antrenman sahasının Futbol Federasyonu'ndan gelen yardımla tadilatına başlanacağı belirtildi. Sahaların altından geçen derenin başka yere alınarak ilerideki olası yeni su baskınlarının önüne geçmeyi planlayan bordo - mavili yöneticilerin konuyla ilgili olarak projeler hazırladığı kaydedildi./milliyet