Alperen Ocakları Aydın İl Temsilciliği, yeni eğitim dönemi toplantısını il binasında yaptı. Toplantıya Alperen Ocakları İl Başkanı Hulusi Aksu, eski ocak başkanları ve öğrenciler katıldı.
Toplantıda konuşan Ocak Başkanı Aksu, “2010 yılı ÖSS'de büyük başarı elde ettik. Bu birlikte emek vermenin bir karşılığı. Alperenler ilimde, fikirde ve sanatta her zaman olduğu gibi en önde olacaklar. Sizlerin en iyi şekilde gelişimi için geziler, spor programları, eğitim toplantıları, ders çalışma etütleri ve kurslar tertipleyeceğiz. Siz değerli kardeşlerimin istikbali için burada mesai harcıyoruz. Sizlerinde başta ailelerinizi olmak üzere bizlere ve aziz milletimize borcunuzu ödemek için bulunduğunuz yerlerde başarılı olmanız yeterli olacaktır" şeklinde konuştu.
Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda eski ocak başkanları Ertan Gökçe ve Erdal Çomak da öğrencilere sohbet ederek, onlara tavsiyelerde bulundu. 2011 yılı Alperen Ocakları eğitim programının gözden geçirildiği toplantıda ,öğrenciler ocak faaliyetleri hakkında bilgilendirildi.