Listede halay çekerek otobüse binmek, etrafa öpücük yollamak var. Yaptıklarını kameraya çekene büyük ödül de verilecek


Balık adam kıyafeti giyip sokaklarda dalaşabilir ve bunu yaparken gördüğünüz herkese 'Akdeniz ne tarafta?' diye sorabilir misiniz? Ya da otobüste tüm yolculara hitaben yüksek sesle o günün gazetesini okuyabilir misiniz? Yakında sokaklarda bütün bunları yapan gençler dolaşacak. 14 milyon üyesiyle Türkiye'nin en büyük gençlik kulübü olan gnçtrkcll, üyeleri için 'Gençken Yapılacak 100 Şey' kampanyası başlattı.
Kampanya kapsamında, www.genckenyapilacak100sey.com adresindeki 'Gençken yapılacak 100 Şey' listesinde yer alan maddelerden birini gerçek hayatta yapan ve çektikleri videoyu yollayanlara çeşitli armağanlar sunulacak. Yayınlanan her video için 100 kontör/25 dakika armağan var. Siteye yüklenen videoları izleyenler ise 5 kontör/1,5 dakika kazanacak.
Kampanyanın büyük ödülünü ise alternatifler arasından yine gençler belirleyecek. www.genckenyapilacak100sey.com sitesindeki anketi dolduran gnçtrkcll'liler, bir kişiye Mini Cooper, iki çifte dünya seyahati, 50 kişiye iPhone 3GS ve 3 kişiye Turkcell'lilerle bir yıl bedava konuşma arasından büyük ödülü seçecek.

EĞLENCELİ FIRSATLAR
Turkcell Bireysel Müşterilerden Sorumlu Pazarlama Bölüm Başkanı Burak Sevilengül, kampanyayla ilgili 'Kampanya ile gençlere, gençken yapılacak şeyleri yapmaları için eğlenceli fırsatlar sunarken artık onlar için vazgeçilmez hale gelmiş tüm avantajlı tekliflerimizi de bu kampanya çatısı altında anlatmayı hedefliyoruz. Gençler bugüne kadar gnçtrkcll'den kazandıkları avantajları ve sürprizleri önümüzdeki dönemde de kazanmaya devam
edecekler.' dedi.

LİSTEDE NELER VAR?
- Garson hesabı getirdiğinde arkadaşınla hesabına el kızartmaca oyna. Garsonu hakem yap.
- Etrafındakilere sürekli öpücük gönder, soranlara 'tikim var' de.
- Otobüste tüm yolculara hitaben yüksek sesle o günün gazetesini oku.
- Balıkadam kıyafeti giy, sokakta gördüğün insanlara 'Akdeniz ne tarafta?' diye sor.
- Yatak / baza satan mağazalara git, 'En uygun yatağı alabilmem için en az bir gün burada uyumam gerek' diyerek saatini kur ve yataklardan
birine yat.
- Sinemaya elinde bir DVD ile git, gişede görevliye kendi filmini çektiğini ve arkadaşlarınla birlikte bir sonraki seansta bu filmi izlemek istediğini söyle, ısrarcı ol, bilet parası ödeyeceğini söyle.
- Arkadaşlarını topla, kalabalık bir grup halinde halay çekerek
otobüse bin./akşam