Forum Aydın, genç sanatçılara destek vermek vermek amacıyla “Forum"da Genç Yetenekler” dizisini başlattı. Dizinin ilk sergisi 11 Nisan"da sanatseverlerle buluştu. Ödüllü sanatçı Burak Erim"in eserlerinden oluşan ikinci sergi 18 Nisan"da açılacak

Forum Aydın Alışveriş ve Yaşam Merkezi, genç sanatçıların yapıtlarını ve yeteneklerini kamuoyuyla paylaşmalarını sağlamak ve çalışmalarına destek vermek amacıyla “Forum"da Genç Yeterekler” dizisini başlattı.
“Forum"da Genç Yetenekler” dizisinin ilk sergisi “Adnan Menderes Üniversitesi Eğitim Fakültesi Resim-İş Öğretmenliği son sınıf öğrencilerinden Pelin Güler, Sevim Çöllü ve Eda Kuşçu"ya ait. Güler, Çöllü ve Kuşçu"nun “Üç Fırça Darbesi” adlı karma resim sergisi 11 Nisan Cumartesi günü Forum Aydın Alışveriş ve Yaşam Merkezi"nde açıldı. 2009 yılı içinde açtıkları ilk kişisel sergileriyle yapıtlarını Aydınlı sanatseverlerin beğenisine sunan üç genç sanatçının sergisi, 17 Nisan"a kadar devam edecek.

Ödüllü sanatçı Burak Erim
“Forum"da Genç Yetenekler”in ikinci sergisi 18 Nisan"da açılacak. Adnan Menderes Üniversitesi öğrencilerinden Burak Erim"in yapıtlarından oluşan sergi, 24 Nisan"da sona erecek. 1987 doğumlu olan Burak Erim, genç yaşına rağmen bugüne kadar 15 karma sergide yapıtlarını sergiledi. Yurtiçinde 11 yarışmalı sergiye katılan sanatçı, bu sergilerden beşinde ödüle değer bulundu. 2006 yılında Portekiz"de gerçekleşen Uluslarası 7. Genç Ressamlar Resim Yarışması"nda da mansiyon kazanan Erim"in yapıtları çeşitli koleksiyonlarda da yer alıyor.