İnternette dinlenme rekorları kıran "Gitme" isimli şarkının solisti elektrik akımına kapılarak feci şekilde can verdi. "Gitme" isimli parçasiyla internette dinlenme rekorları kıran Grup Nara'nın, 28 yaşındaki solisti Denizlili Halil Erten, patronun otomobilini yıkarken elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti. 
 
Dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, bir tekstil firmasında çalışan Halil Erten, patronunun isteğiyle otomobilini yıkamak için aracı otoparka çekti. Aracı yıkamaya başlayan Erten, otoparkta komprosorlu su makinesinin kablosunun suya temas etmesiyle elektrik akımına kapılarak olay yerinde feci şekilde can Verdi. 
 
CUMARTESİ GÜNÜ KONSERİ VARDI 
Tekstil fabrikasında çalışan ve bir taraftan da müzikle uğraşarak geçimini sağlayan genç solist Halil Erten'in ölum haberi sevenlerini yasa boğdu. Denizli'de arkadaşlarıyla, 2006 yılında Grup Nara adıyla bir müzik grubu kuran Halil Erten "Gitme" parçasıyla da kısa süre içerisinde herkesin beğenisini toplamış, 'Gitme' parçası internette en çok dinlenen parça haline gelmişti. 
 
Son olarak İstanbul'da bir albüm çıkartan Erten, Cumartesi günü memleketi Denizli'deki sevenleriyle buluşmak için konser verecekti. Cumartesi günü Belediye Sanat Merkezi'nde sevenleriyle buluşma hazırlığında olan Halil Erten'in ani ölümü, Denizli'deki sevenlerini yasa boğdu. (Sabah)