Edinilen bilgiye göre; dün akşam Zafer Mahallesi Işıktaş Sitesi içerisinde bulunan evine girmek üzereyken aniden fenalaşan Esentepe Köyü İlköğretim Okulu Öğretmeni Eray Gür (36), karşı komşusunun ziline basabildikten sonra giriş kapısının önüne yığıldı. Komşusu olan öğretmenin hareketsiz bir şekilde kapının önünde yattığını gören komşusu durumu, 112 Acil Servise bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, genç öğretmenin daha önceden hayatını kaybettiğini tespit etti. Gür"ün cesedi otopsi için Nazilli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Eray Gür için, bugün İsabeyli Beldesinde cenaze töreni düzenlendi. Törene Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, İsabeyli Belediye Başkanı B. Kuvvet Erim, Nazilli Ticaret Odası Başkanı A.Gültekin Kılınç, NTO Meclis Başkanı Enes Öğünçlü, Gür"ün mesai arkadaşları ve sevenleri katıldı. Cenazenin omuzlarda taşındığı sırada özel bir bankada müdür yardımcısı olarak görev yapan eşi Dilber Gür ve 6 yaşındaki oğlu Efe gözyaşlarına boğuldu. Genç yaşta eşini toprağa veren Dilber Gür"ü sakinleştirmeye çalışan mesai arkadaşları da gözyaşlarına hakim olmadı.
Bu arada; yaklaşık 14 yıllık öğretmen olduğu öğrenilen Eray Gür"ün, Nazilli"de bulunan Cumhuriyet ve Orhangazi İlköğretim okullarında okul müdürü olarak görev yaptığı, son olarak kadrosunun bulunduğu Esentepe köyünde öğretmenliğine devam ettiği belirtildi. 2 ay önce kalp rahatsızlığı nedeniyle bypass ameliyatı geçirdiği, görev yerinin değiştirilmesi nedeniyle bunalıma girdiği iddia edildi.