Nazilli Genç Lionslar Kulübü"nün düzenlediği iftar yemeğinde buluşan Nazilli Protokolü sivil toplum örgütlerin gücünün bir ulusun gücünü yansıttığını ifade ettiler. Sümer Park"ta düzenlenen iftar yemeğine Nazilli Kaymakamı Caner Yıldız, Belediye Başkanı Aytekin Kaplan, İlçe Garnizon Komutanı Yarbay Hüseyin Ulukaraağaç, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan, AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Ali Ertürk ve çok sayıda davetli katıldı.
Yemekte konuşan Nazilli Genç Lionslar Kulübü Dönem Başkanı Dr. Sülin Oğrağ; “Genç Lionslar Kulübü olarak faydalı projeler üreterek Nazilli"ye hizmet etmeye çalışıyoruz. Özellikle sağlık ve eğitim alanındaki çalışmalarımız hızla sürüyor. Geçtiğimiz dönemlerde arkadaşlarımızın çalışmaları gibi bu dönemde de eğitim amaçlı toplantı ve konferanslarımız devam edecektir. Siz değerli yöneticilerimizden bu çalışmalarımızda her zamanki gibi destek bekliyoruz. Çünkü manevi gücümüz sizler olacaksınız” dedi.
Sivil toplum örgütlerin gücünün bir ulusun gücünü yansıttığını ifade eden Nazilli Kaymakamı Caner Yıldız yaptığı açıklamada; “İlçemizde çeşitli sosyal etkinlikler yaparak Nazilli"ye hizmet eden Nazilli Genç Lionslar Kulübü Nazilli için çabalayan ender sivil toplum örgütlerinden birisi konumundalar. Sivil toplum örgütlerimiz faaliyette bulunurlarken üst düzey yöneticilerle koordineli bir şekilde çalışsalar hizmetleri daha etkin olur. Daha çok ve yararlı hizmetler üretirler. Nazilli"de bunu sağlamak için elimizden gelen çabayı göstermeye çalışırken sivil toplum örgütlerinin de projeler üreterek bizlere gelmesi, bizlerden destek alması gerekmektedir” diye konuştu.