Boğazına 14 dikiş atılan Yılmaz’ın ailesi şaşkına döndü. B.A.’nın cinsel taciz ve kasten yaralama suçlarından adli makamlara sevk edildiği belirtildi.
 
Ulubey İlçesi’nden Ordu’ya gelerek Ticaret Meslek Lisesi’ne kayıt yaptırmak isteyen Binnaz Yılmaz, başını eşofmanının kapüşonu ile örterek yüzünü gizleyen bir kişinin sözlü tacizine maruz kaldıktan sonra bıçaklı saldırısına uğradı. Saldırı sırasında Yılmaz çığlık atarak yardım istedi. Kısa süren boğuşma sırasında boğazı bıçakla kesildi. Saldırgan kaçtı. Binnaz Yılmaz, olay yerine çağrılan ambulansla Ordu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan müdahalede boğazına 14 dikiş atılıp hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. 
 
Polis tarafından aranan B.A ise kısa süre sonra yakalanarak gözaltına alındı. Çocuk Şubesi ekiplerince ifadesi alınan B.A, genç kızı tanımadığını anlatırken, "Neden böyle birşey yaptığımı da bilmiyorum" diye konuştu. Bugün taciz ve kasten yaralama suçlarından nöbetçi mahkemeye sevk edilen B.A, sabit ikametgahının bulunması, sabıkasının olmaması nedeniyle tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
 
Kızının boğazını kesen saldırganın bir gün sonra serbest bırakılmasına tepki gösteren babası 41 yaşındaki Yaşar Yılmaz, Cumhuriyet savcılığına giderek bilgi aldı. Baba Yılmaz, "Neden serberst bırakıldığını sorduk. Ancak bizimle aynı niyette olmadıklarını öğrendik. Saldırgan serbest geziyor. O zaman bizde aynısı yapalım, akşam bıçaklayalım sabah çıkalım. Bu işin peşini bırakmayacağım. Neyim varsa satıp avukat tutup saldırganın cezalandırılması için elimden geleni yapacağım" diye konuştu.