Edinilen bilgilere göre olay, Beyoğlu Sütlüce Mahallesi Bade Sokak'ta bulunan Dolu Kardeşler Apartmanı'nda meydana geldi. Dün saat 21:00 sularında çöp atmak için apartmanın girişindeki evinden çıkan 14 yaşındaki Gizem Kılıç, birdaha eve dönmedi. Gizem'in ailesi, durumu komşularına haber vererek Gizem'in eve gelmesini bekledi. Bu bekleyiş sabaha kadar sürmesine rağmen Gizem'den haber alınamadı.

Kılıç ailesi, kızlarının eve gelmemesi üzerine durumu polise haber verdi. Saat 17:00 sularında da Gizem oturdukları apartmanın tavan arasında öldürülmüş olarak bulundu. Olay yerine gelen polis ekiplerin ilk incelemesinde 14 yaşındaki kızın boğazında üç ayrı bıçak darbesi olduğu ve vücudunun çeşitli yerlerinde 26 bıçak izi olduğu görüldü. Cinayete kurban giden Gizem'in yakınları ise sinir krizi geçirdi. Fenalaşan anne, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Gizem'in arkadaşı olduğu öğrenilen ve Gizem'in ağzını kapatarak tavan arasına doğru götürmeye çalışan bir kişiyi gördüğü ileri sürülen Rukiye isimli kız ise sinir krizi geçirdi. Bütün ısrarlara rağmen Rukiye, ifade vermek üzere polis aracına alınamadı.

Gizem'in kahvehane işleten babası İbrahim Kılıç ise evinin önünde üzüntülü bir şekilde oturması yürekleri sızlattı. Gizem'in kız kardeşleri ve diğer yakınlarının da ağladıkları gözlendi. Kılıç ailesinin bir ay önce şimdiki adreslarine taşındıkları ve baba ibrahim Kılıç'ın kahvehane işlettiği bilgisine ulaşıldı. Gizem'in ise bu sene 7'ince sınıfı bitirdiği belirtildi.

Bazı mahalle sakinleri, mahallede bir sapığın olabileceğinden endişilindiklerini dile getirdi. İddialara göre, olay yerinde kel, 40 yaşlarında ve Audi marka otomobille gelen bir şüphelinin görüldüğü ifade edildi. Cinayet yerinde savcı ve olay yeri inceleme ekipleri de incelemelerde bulundu. Polis, fail ya da faillerin yakalanması için çalışma başlattı.
CİHAN