Çorlu Atatürk Bulvarı Yıldız Apartman’ında oturan Aynur Atesşacan evde akşam yemeğini yedikten sonra eğlenmek için sevgilisiyle birlikte dışarı çıktı. Çift gece yarısına kadar süren eğlencenin ardından eve döndü. Evde sabaha karşı Ateşsaçan aniden fenalaştı. Sevgilisinin bayıldığını gören erkek arkadaşının ihbarı üzerine eve gelen sağlık ekipleri, genç kadının hayatını kaybettiğini belirledi.

Cumhuriyet Savcısı ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından herhangi bir hastalığı olmadığı öğrenilen Aynur Ateşsaçan’ın cesedi kesin ölüm nedenin belirlenmesi için İstanbul Adli Kurumu’na sevk edildi. Polis ekipleri evde çok sayıda içki şişesi bulurken, adı açıklanmayan sevgilisi ifade için Çorlu Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Genç kadının 10 yıl önce eşinden boşandığı ve 2 çocuğu olduğu öğrenildi.

"YARIN ÖLECEĞİMİZİ BİLSEK"
Genç kadının ani ölümü arkadaşlarını da üzüntüye boğdu. Aynur Atesşacan’ın sosyal paylaşım sitesine geçen Pazartesi günü "Yarın öleceğimizi bilsek, tüm kırgınlıkları unuturuz. Ama biz maalesef sonsuza kadar yaşayacakmış gibi, kırıcı ve gururluyuz" diye yazması dikkat çekti.