Olay, saat 02.00 sıralarında Merkez Osmangazi İlçesi'nde meydana geldi.  İddiaya göre  polis ekipleri, balkona sigara içmek için çıkan bir kişiden  "Yerde hareketsiz yatan bir kadın var" ihbarını aldı.

İhbar üzerine giden polis ekipleri, yerde hareketsiz yatan Canan G. ile karşılaştı. Polis ekiplerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Canan G.'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, Canan G.'nin evinin önünde bulunan doğalgaz panosuna kafasının vurularak ezildiğini tespit etti. Canan G.'nin cenazesi olay yerindeki incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
 
12 yıllık evli olan Canan G.'nin şiddet gördüğü eşinden 3 aydır ayrı yaşadığı ve boşanma davası açtığı öğrenilirken polis ekipleri Canan G.'nin telefonun sim kartının da alındığını belirledi.
 
KARDEŞİ ŞOKA GİRDİ
5 katlı binanın birinci katında oturan genç kadının üst katındaki kardeşi cinayeti duyduktan sonra şoka girerken, polis ekiplerine verdiği ifadede herhangi bir gürültü duymadığını söylediği öğrenildi.

Polis ekipleri, saldırıyı gerçekleştiren kişi yada kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.