Genç kadın henüz dört yaşındayken çekilmiş eski bir fotoğrafını yakından incelediğinde gözlerine inanamadı.

İngiltere'de öğretmenlik yapan Stephanie Faulkner, küçükken Noel Baba'dan hediye isterken çekilmiş eski bir fotoğrafını buldu. Fotoğraf 23 yıl önce, Stephanie henüz dört yaşındayken annesi tarafından çekilmişti. Yanında küçük bir arkadaşı daha vardı. Stephanie fotoğrafı biraz daha yakından incelendiğinde inanılmaz bir tesadüfü farketti.

İki ufaklık, birer yetişkin oldukları 2001 yılında bir barda yeniden karşılaşmışlardı. İlk kez tanışıyorlardı. Noel Baba'nın yanında durduklarını ikisi de hatırlamıyordu ve geçen yıl evlendiler.

Fotoğrafı farkedince gözlerine inanamayan Stephanie o anı şöyle anlatıyor: "Annemin evinde bulunan bir kutu fotoğrafın arasından bunu aldım. Okulda Noel Baba'nın yanında duruyordum. Yanımda duran küçük çocuğun yüzü tanıdık geldi, daha sonra kalbim yerinden çıkacak gibi atmaya başladı. Bunu James'e gösterdiğimde gözlerine inanamadı. Fotoğraftaki ta kendisiydi! Görünüşe göre, benim anaokulum onunkiyle ortak bir Noel portisi vermiş ve fotoğraf o zaman çekilmişti. Bunu James'in ailesine anlattığımızda, annesi aynı fotoğraftan bulup getirdi. İnanılmazdı" diyor.

Stephanie ve 27 yaşındaki James, şimdi onlar için çok büyük anlam ifade ettiğini anladıkları fotoğrafı çerçeveletip evlerine astı.

Stephanie, "Bu fotoğraf kocamla ilk tanıştığım gerçek zamanı ifade ediyor" diyor.