Kirazlıdere Mahallesi, Zeytin Sokak'taki 4 katlı binanın giriş katında oturan Fatma ile Murat Bilgin bu sabah işe gitmedi. Merak ederek Bilginler'in evlerie gelen akrabaları kapıyı açtıklarında çifti yerde hareketsiz yatarken buldu. Hemen 112 Acil Servis'e haber verildi. Murat Bilgin de hastaneye yetiştirilmek için bir komşularının aracına konuldu. Tam bu sırada gelen sağlık ekipleri evdeki Fatma Bilgin ve otomobile konulan eşi Murat Bilgin'in hayatını kaybettiğini tespit etti.

Polis ve olay yeri inceleme ekipleri Bilgin çiftinin oturduğu dairede detaylı inceleme yaptı. Savcının da incelemesinin ardından Fatma Bilgin'in cesedi ambulansla, eşi Murat Bilgin'in cesedi ise ambulansın hemen ardından komşuları Mustafa Yıldız'a ait otomobille Ümraniye Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.

Çiftin komşuları Mustafa Yıldız “Sobadan zehirlenmişler. Sabah akrabaları gelip kapıyı açmışlar. İkisi de cansız yatıyormuş. Birisini benim araca koyduk ama sağlık ekipleri kontrol ettiğinde öldüğünü anladık” dedi. Çiftin 2 yaşındaki kızları ise, babaannesinin yanında kaldığı için ölümden kurtuldu. / DHA