Bilindiği gibi, Bozdoğan merkez Hisar Mahallesi’nde yaşayan ve hayvan alım satımıyla uğraşan Zeki Aktaş (26), dün sabah Nazilli Hayvan Pazarı’na gitmek için evinden ayrılmıştı. Pazar dönüşü en son akşam saatlerinde Bozdoğan’a bağlı Altıntaş köyünde çay içerken görülen Aktaş’tan daha sonra haber alınamamıştı.
Gece Çine’ye bağlı Topçak köyü Erikli Mahallesi Hasarlık Mevkiinde orman yangını çıktığını ihbar alan Kavaklıdere ve Yatağan Orman İşletme Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, yangına müdahale ederken yol kenarında yanmakta olan kamyoneti görünce durumu jandarmaya bildirmişti. Orman yangını ve araçtaki yangının söndürülmesinin ardından araç içerisinde Aktaş’ın cesedi ile karşılaşılmıştı.
Otopsi için morga kaldırılan Zeki Aktaş’ın cenazesi bugün yaşadığı Hisar Mahallesi’nde toprağa verildi. Aktaş’ın şüpheli ölümü ailesi ve yakınlarını büyük üzüntüye boğarken; Aktaş’tan geriye 2 yıl önce evlendiği eşi Gamze Aktaş ile birlikte çekilmiş mutluluk fotoğrafı kaldı. Genç çiftin daha 2,5 ay önce bebeklerinin dünyaya geldiği öğrenildi.
Genç celebin şüpheli ölümüyle sonuçlanan olayın ardından soruşturma başlatan jandarma, olayın kaza veya cinayet olup olmadığını araştırıyor.

20110623ay437110_01.jpg