Didim İlçesi'ne bağlı Akbük Beldesi'nde bir markette kasiyerlik yapan 28 yaşındaki bayan kendisini deniz kenarındaki bir ağaca asarak intihar etti. Sabah saatlerinde ortaya çıkan olayda kızının cesedi ile karşılaşan baba fenalık geçirdi. Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.
Edinilen bilgiye göre Uşak ilinden ailesi ile birlikte Akbük'e yerleşen ve bir markette kasiyerlik yapmaya başlayan 28 yaşındaki Eylem Sunal, dün gece belirlenemeyen bir vakitte Yarım Koy Mevkiinde bir ağaca kendisini astı. Sabah saatlerinde genç bayanın cesedi ile karşılaşan vatandaşlar durumu güvenlik güçlerine bildirildi.
Olay yerinde yapılan incelemede 28 yaşındaki genç bayanın intihar etmeden önce kendisine ait olan 64 KB 948 plakalı otosunda bir müddet oturduğu ve 'Ölümümden kimse sorumlu değildir' imzalı bir not bıraktığı öğrenildi.
Daha önce evlenip boşandığı ve bu evlilikten bir çocuğu olduğu öğrenilen Eylem Sunal'ın çocuğu ile birlikte ailesinin yanında yaşadığı öğrenildi. Kızının intiharından habersiz olan baba Doğan Sunal ise olay yerine geldiğinde kızının cesedi ile karşılaşınca fenalık geçirdi. Feryat eden Baba Doğan Sunal'ı çevresindekiler teselli etmeye çalıştı.
Çevresinde ve işyerinde çok sevilen Eylem Sunal'ın neşeli, cana yakın, dost canlısı hayat dolu biri olduğu belirtilen genç bayanın geçen ay bir erkekle tanışıp arkadaş oldukları ve evlilik planı kurdukları öğrenildi. İki hafta önce erkek arkadaşının başka biriyle nişanlanacağını öğrenmesi üzerine bunalıma girdiği öğrenilen genç bayanın, kendisini toparlayamadığı ve bu nedenle intihar etmiş olabileceği bildirildi.
Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayda Eylem Sunal'ın cesedi Akbük Belediyesi'ne ait bir araçla otopsi yapılmak üzere İzmir'e sevk edildi. Olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü olarak sürdürüldüğü bildirildi.