CNN muhabiri Dan Rivers a konuşan Mullah, Hannibal ve Aline Kaddafi nin villalarının bir odasında kurtarılıp tedavi edilmeyi bekliyor.
 
Libya lideri Muammer Kaddafi’nin izini süren asiler, başkentteki karargâhın ardından yağmaladıkları oğlu Hannibal’in lüks yazlık evinde, ailenin uyguladığı şiddet ve zulmün kurbanı Etiyopyalı dadı Şveyga Mullah’ı buldu. 
 
Evin bir köşesine serdiği mindere uzanmış, yüzü, elleri ve tüm vücudu yanık içinde olan 30 yaşındaki Mullah, Hannibal’in ağlayan çocuğunu susturamadığı ve ‘çocuğa tokat atmayı reddettiği’ için Hannibal’in eşi Aline’in işkencesine maruz kalmış. CNN muhabiri Dan Rivers’a konuşan Mullah, 3 ay önce Hannibal’in küçük kızının ağlamayı kesmemesi üzerine Aline’in sinir krizini geçirdiğini, ‘banyoda ellerini ve ayaklarını bağlayıp ağzını bantladıktan sonra başından aşağı kaynar su döktüğünü’ anlattı. Gördüğü işkence nedeniyle kafa derisi ve tüm vücudu yanan Mullah’ın bedeninde tedavisi zor yaralar oluşmuş. Parası ve gidecek yeri olmadığını söyleyen Mullah’ın tek isteği eski haline dönebilmek. 
 
Lüks şaraplar her yerde 
Yaptığı işkenceden tatmin olmayan Aline, soğuk havaya rağmen Mullah’ı 3 gün boyunca aç susuz kapı dışında tutup, açlıktan kıvranırken yemek yiyen köpekleri izlemeye mecbur bırakmış. Uyumasına bile izin verilmeyen Mullah’ın yardımına bir muhafız yetişmiş ve Etiyopyalı dadıyı hastaneye götürmüş. Ancak bunu fark eden Aline, Mullah’ı hastaneden çıkarmakla kalmamış, bu sefer de yardım edenleri ‘hapse atmakla’ tehdit etmiş, yemek verenleri ise “Aynısını size de yaparım” diyerek korkutmuş. Bir odasında insanlık dramı yaşanırken asilerin girdiği lüks yazlığın diğer odalarında ise tanesi yüzlerce dolar değerinde şarap ve şampanya şişeleri bulundu. - Radikal