AK Parti Aydın Milletvekili aday adayı Ali Gültekin Kılınç, “Aydın"ın unu var, yağı var, şekeri var. Odaları, sivil toplum örgütleri, resmi kurum ve kuruluşları var. Helvayı birlikte kararak, Aydın"ın marka şehir olması sağlanmalıdır” dedi.
Gaziantep gibi Bursa gibi illerin yıllardır verdiği mücadele sonunda marka şehir olduklarına dikkat çeken Kılınç, “Bu illerimiz kendi yağıyla kavrulmuş ve marka şehir olmuştur. Bunu elbirliği, güç birliği yaparak başardılar” ifadelerini kullandı.
“HER ŞEYİ BEN BİLİRİM DÜŞÜNCESİNDEN SIYRILALIM”
Nazilli"ye Bağlı Aksu köyünde kestane şekeri fabrikasını gezen Ali Gültekin Kılınç, Aydın"ın marka şehir olması için elbirliği, güç birliği yapılmasının şart olduğuna dikkat çekerek, “Aydın ilini köy-köy, kasaba-kasaba geziyorum. Vatandaşlarımızın ortak şikayeti, lokomotifin olmamasıdır. Artık "her şeyi ben bilirim" düşüncesinden sıyrılıp, "Her şey Aydın için" diyerek yola çıkmanın ve helvayı karmanın zamanı gelmiştir” şeklinde konuştu.
Gaziantep gibi Bursa gibi illerin yıllardır verdiği mücadele sonunda marka şehir olduklarına dikkat çeken Kılınç, “Bu illerimiz kendi yağıyla kavrulmuş ve marka şehir olmuştur. Bunu elbirliği, güç birliği yaparak başardılar. Milletvekili, valisi, belediye başkanı, sanayi ve ticaret odaları, sivil toplum kuruluşları güç birliği yaparak bu illeri marka şehir yaptılar” ifadelerini kullandı.
“BAŞBAKAN ERDOĞAN TÜRKİYE"Yİ UÇURUMUN KENARINDAN KURTARDI”
Aydın"ın silkelenme zamanının geldiğinin önemine değinen Ali Gültekin Kılınç, AK Parti"den aday adaylığını ise, “Ben Aydın"a gönül veren biri olarak AK Parti"den milletvekili aday adayı oldum. AK Parti kurulduğu tarihten itibaren, kısa sürede iktidara yürümüş ve yaklaşık dokuz yıllık iktidarı döneminde, Türkiye uçurumun kenarından kurtarılarak, Avrupa"nın bir çok ülkesini kıskandıracak düzeye ulaşmıştır. AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan"ın duruşu, tavrı, yurt içi ve dışı gezilerinde sergilediği güven ve Türkiye için yaptığı hizmetler beni son derece önemlidir” sözleriyle değerlendirdi.