Dokuz ay süren arkadaşlıklarının ardından hayatlarını birleştirmeye karar veren Yavuz Ergun-Berna Soylu çiftinin rengarenk nikah konvoyu Başkent sokaklarını süsledi. Pedal Sesi isimli bisiklet grubunun kurucularından olan damat Ergun’un arkadaşlarının sürpriz konvoy planı gelin Soylu’yu önce şaşırttı sonra eğlendirdi.

Sürücülerden yoğun ilgi

Nikah konvoyundan haberi olmayan gelin, Kızılay Güvenpark’a geldiğinde kendisini bisikletlerle bekleyen grubu gördü. Burada özel yapım gelin bisikletine binen çift ve yaklaşık 20 bisiklet sürücüsü, Ziya Gökalp Caddesi’ni kullanarak Vedat Dalokay Nikah Salonu’nun yolunu tuttu. Yaklaşık 15 dakika süren yolculuk sırasında trafikten bunalan sürücüler, yanlarından geçen sıradışı gelin konvoyuna yoğun ilgi gösterdi.

Bisiklete de aşığım

Damat Ergun bisiklete dikkat çekmek istediklerini söyleyerek, “Bisiklete aşığım bir de hayat arkadaşım oldu. Bu güzelliği ona da aşılama niyetim var” dedi. Gelin Soylu ise “Çok heyecanlıydım. Şaşkınlık içerisindeyim. Bu anı ömrüm boyunca unutamayacağım herhalde” diye konuştu.