Mitolojik kahraman Perseus (Sam Worthington) ve antik Yunan tanrısı Hades (Ralph Fiennes), geçtiğimizin yılın en fazla ses getiren Titanların Savaşı (Clash of the Titans)'nın devam filminde bir kez daha birlikteler. Yönetmen koltuğunda bu sefer Jonathan Liebesman'ın oturduğu ve senaryosu Dan Mazeau-David Leslie Johnson ikilisi tarafından yazılan Titanların Öfkesi (Clash of the Titans 2: Wrath of the Titans) 30 Mart günü vizyona giriyor.
İlk filmden 10 yıl sonrasını anlatan Titanların Öfkesi'nde Zeus, oğulları Perseus ve Helius ile birlikte sakin bir hayat için bir kasabada balıkçılık yapmaktadır. Fakat tanrılar ve titanlar arasındaki güç savaşı dinmemiştir. İnsanların sadakatsizlikleri nedeniyle Titanlar üzerindeki hâkimiyetini kaybeden tanrılar, titanların lideri Kronos'un kendilerine açtığı savaşta güçsüz kalır. Zeus'un oğlu Perseus daha fazla dayanamaz titanları devirip insanlığı kurtarmak için maceraya atılır...
İlk filmle dünya çapında yüksek bir gişe rakamı elde eden fakat 3D dönüştürme işlemi hayli eleştirilen filmin devamı bu sefer hatalarından ders almışa benziyor. Özellikle görsel efektleriyle dikkat çeken Titanların Savaşı'nın üçüncü devam projesi de yolda.