Başta Cumhurbaşkanı ve Başbakan olmak üzere devletin tepesinde önemli temaslarda bulunan Clinton'un ziyaretinde magazinel olarak ön plana çıkan tek nokta "Haydi Gel Bizimle Ol" programında Monica Lewinsky skandalının kendisine sorulmasıydı. Ancak gözlerden kaçan bir diğer nokta Hilllary Clinton'un ziyareti boyunca aynı elbiseyi giymesi oldu.
"GÜZEL GİYİNME KONUSUNDA YETENEKSİZİM"

Hillary Clinton Türkiye ziyareti sırasında katıldığı NTV'de yayınlanan "Haydi Gel Bizimle Ol" programında kıyafet tarzı ve giyim zevkine ilişkin samimi açıklamalarda bulundu. Clinton, giyim ve kıyafet seçimi konusunda yetenekli olmadığını itiraf etti.

Programda Beyaz Saray'ın yeni First Layd'si Michelle Obama'nın giyim tarzını da değerlendiren Clinton: "Bence Michelle Obama mükemmel görünüyor. Gerçekten de çok kısa bir zaman içinde pek çok kadının takdirle izlediği bir figür haline geldi. Sadece giyimi kuşamıyla değil, yaşam tarzıyla, bir bütün olarak, sunduğu model olarak böylesine bir görüntü imaj çiziyor. Size bakıyorum, buradaki diğer güzel giyinmiş hoş hanımlara bakıyorum; ben hiç bir zaman bu tarzda bir insan olmadım. Jeanlerin giyildiği dönemde benim kızım da yetişti, ben de bir kısmını yakaladım ama sizleri görüyorum; çok hoş bir sitiliniz var. Ama benim için çok yetenekli bir alan olduğunu söyleyemeyeceğim" dedi.

Hürriyet