GEKA dönem başkanı Aydın Valisi Kerem Al başkanlığında toplanan GEKA Yönetim Kurulu toplantısı, basına kapalı yapıldı. Dönem Başkanı Vali Kerem Al’ın toplantıda basın mensuplarının sadece fotoğraf çekmelerine izin verirken, toplantıyı basına kapalı gerçekleştirmesi dikkat çekti.
AYDIN’DAN KİMSE KATILMADI
Büyük umutlarla kurulan ve kalkınmaya öncülük edeceği inanılarak kurulan Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA)’nın toplantısına Aydın’dan sadece dönem başkanı olarak görev yapan Vali Kerem Al katıldı ve toplantıyı da basına kapalı gerçekleştirdi. Aydın’ın diğer kurum ve kuruluşlarından kimse katılmazken, Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Muğla Valisi Fatih Şahin, Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Muğla İl Genel Meclis Başkanı Cemal Gürpınar, Denizli İl Genel Meclis Başkanı Hüseyin Gürlesin, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent karakuş, Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci ve GEKA Genel Sekreteri Mehmet Aydıner katıldı. Aydın adeta yok gibiydi.
GEKA tarafından toplantı ile ilgili yapılan açıklamada ise “Ajansın insan kaynakları ihtiyacı ve 2012 eğitim takviminin konuşulduğu toplantıda bunların yanında 2011 yılı Doğrudan Faaliyet Desteği kapsamında değerlendirilmeye tabi tutulan faaliyet tekliflerine ilişkin hazırlanan dönem raporu görüşülerek karara bağlandı” denildi.