Dans müziğinin Grammy ödüllü fenomeni David Guetta, "Burn" Tutku Ekibi Üyesi Türk DJ Doğuş, Londra'da elektronik müzik ve sokak sanatının buluştuğu, özel bir partide bir araya geldi.

Coca-Cola Şirketi’nin enerji içeceği markası Burn,'un himayesinde düzenlenen gecede ünlü ABD li film yönetmeni Thierry Guetta(Mr.Brainwash) David Guetta’nın yeni video klibini çekti. Bir çok ünlünün katıldığı bu gecede Burn Tutku Ekibi Üyesi başarılı Türk DJ Doğuş Çabakçor da, Guetta ile sahne aldı. .

Guetta’nın yeni şarkısı “Metropolis”in video klibi Londra’da lokasyonu davetlilere sadece sms yoluyla bildirilen partide çekildi.
Mr. Brainwash olarak bilinen Thierry Guetta ve yapımcı Nicky Romero ile beraber yapılan video klip çekimleri David Guetta'nın ilk çıkış yaptığı zamanlardan başlıyor ve neredeyse iki saat sürüyor.

Set başında kendisine Burn Tutku Ekibi Üyesi DJ Doğuş Çabakçor’un da eşlik ettiği David Guetta geldiği yeri temsil eden ve tamamen elektronik müzikle dolu olan "Jack Back Records" u yeni kurduklarını belirterek, " İlk şarkıda inanılmaz bir yetenek olan ve birlikte yeni sound’lar deneyimleyip yaratıcı fikirler ortaya çıkardığımız Nicky ile çalıştık. Diğer yandan sokak sanatı da benim büyük bir tutkum ve Thierry ile kültürlerimiz oldukça benzer. Thierry, yıllar önce Paris sokaklarında beni hiç sıkılmadan videoya çeken kişiydi. Bu proje icin ona teklif goturdum. Burn de en büyük destekçimiz olup projeye destek oldu. 20 yıldır durmadan filmler çeken ve daha önce görülmemiş kareler yakalayan Mr. Brainwash şimdi Metropolis’in video klibini çekiyor. İkimiz de sanat aşkı için sistemin kurallarını yerle bir ettik ve sonuçta ortaya delicesine güzel bir iş çıkacağına inanıyorum" dedi

Mr. Brainwash ise: “David de ben de yaratıcı tarafımızı insanlarla paylaşma konusunda aynı tutkuya sahibiz. Benim yarattığım sanat da David’inki gibi sınır tanımıyor. Biz her zaman karşımızdakini bilinmezliğe doğru bir yolculuğa çıkaracak sanatın peşindeyiz. Burn sayesinde gerçekleştirdiğimiz bu işbirliği ile, insanları bir video klip ile bahsettiğimiz yolculuğa çıkarıyoruz” dedi.

Bu işbirliğinin , dünyanın en çok dinlenen DJ ve yapımcısı David Guetta ve Burn ortaklığına hız kattığını belirten Brainwash ". Guetta adeta, Burn’ün insan bedeninde can bulmuş hali; hiç yorulmadan, yaratıcı bir şekilde tutkularının peşinden giden, daima pozitif ve herkesi böyle yaşamaya çağıran biri…" dedi.

DJ Doğuş Çabakçor geceye katılmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Burn Tutku Ekibi'nin bir üyesi olarak bu gece burada dünyanın en iyi DJ'lerinden biriyle çalmak, beni hem çok mutlu etti hem de gururlandırdı" dedi.