Aydın-Denili yolunda meydana gelen iki ayrı kazada iki kişi yaralandı. Her iki kazanın da aşırı hızla birlikte kayganlaşan yolda araçların direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana geldiği öğrenildi. 
Sabah saat 07.00 sıralarında meydana gelen ilk kaza Astim OSB kavşağında yaşandı. Edinilen bilgiye göre Halil S. yönetimindeki 09 EC 154 plakalı otomobil ile Behiç Ö. yönetimindeki 09 E 5204 plakalı kamyon araçların ışık ihlali yapması sonucu çarpıştı. Kamyona çarptıktan sonra orta refüje çıkan otomobilin sürücüsü Halil S. yaralandı. Hastaneye kaldırılan sürücünün tedavisinin devam ettiği öğrenildi. 


“VİRAJI ALAMAYAN KAMYONET 400 METRE YUVARLANIP KARŞI ŞERİDE GEÇTİ”
Öte yandan aynı saatlerde Aydın-Denizli yolu Kumkahveleri mevkiinde meydana gelen başka bir kazada ise takla atan kamyonetten fırlayarak yola düşen bir sürücü ağır yaralandı. Edinilen bilgiye Denizli istikametinden Aydın istikametine gelmekte olan Tahir A. yönetimindeki 09 EC 210 plakalı kamyonet Kumkahveleri kavşağında aşırı hız nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybedince önce oırta refüje çarptı, ardından yaklaşık 400 metre takla atarak yuvarlanıp karşı şeride devrildi. Takla atan aracın içerisinden fırlayan sürücü Tahir A. 112 Acil Servis ekipleri tarafından ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Kamyonetin aşırı süratli olduğunu ve kavşakta direksiyon hakimiyetini kaybettiğini belirten görgü şahitleri kazayı, “Kavşak virajlı ve yol kavşakta daralıyor. Uyarıları dikkate almayan sürücü aşırı hızla gelince kavşakta direksiyon hakimiyetini kaybedip önce orta refüje çarptı. Aha sonra havada taklalar atarak yuvarlanan araç orta refüjü aşarak karşı şeride geçti. Karşıdan gelen araçların yola fırlayan kamyoneti çarpmaması olası bir faciayı önledi” sözleriyle anlattılar. 
Trafik ekipleri tarafından el konulan her iki kazayla ilgili tahkikatın sürdürüldüğü bildirildi.

20110427ay416514.jpg

20110427ay416514_01.jpg

20110427ay416514_02.jpg