Hande Yener"i Nisan ayının başında Avrupa Müzik markası ile müzik marketlerde yerini alacak albümünün heyecanı sardı. Albüm öncesinde bütün hazırlıklarını neredeyse tamamlayan sevilen sanatçı, sevenlerinin karşısına muhteşem bir sahne şovu ile çıkmak için kolları sıvadı.

Ekibiyle birlikte yeni danslarının koreografileri için çalışmalarını sürdüren Hande Yener, yeni albümü "Hayrola?"nın çıkışı ile birlikte hareketli şarkılarına uygun renkli figürleriyle sahnede yer alacak. Birbirinden güzel şarkılarının ritimlerine kıvrak dansları ile eşlik edecek olan Hande Yener ile genç ekibi, bunun için dur durak bilmeden çalışıyor.

Albüm çalışmalarını tamamlayan Hande Yener “ Kendimi yansıttığına inandığım şarkılar yaptım ve bu şarkılar sahnede sadece sesimle değil yaptığım show ile de hayat bulmalı. Şimdi show zamanı.” dedi.

Gece gündüz dans dersleri alan ve bunları izleyenlere görkemli bir şekilde yansıtmak için büyük çaba sarf eden sanatçı “Benim için müzik ve gelişme asla bitmez her çalışmamda mutlaka bir adım ileriye gitmek için çaba sarfediyorum “Hayrola?” Böyle bir çalışmanın ürünüdür”dedi.

GAZETEPORT