Aydın'da, çeşitli sivil toplum örgütleri ve siyasi partilerin katılımıyla kurulan "Gazze Platformu" tarafından da saldırı protesto edildi. Çok sayıda vatandaşın katıldığı Türk ve Filistin bayraklarının birlikte yer aldığı gösteride; İsrail bayrağı yakılırken İsrail aleyhinde sloganlar atıldı. Gösteride kalabalık grup adına bir açıklama yapan Gazze Platformu Sözcüsü Cemalettin Esgiz, dünyanın en vahşi soykırım girişimlerinden birisine daha sahne olduğunu söyledi.
İsrail'in bütün dünyanın gözleri önünde bir soykırım gerçekleştirdiğini savunan Esgin, "İsrail, insan haklarını karakterlerine uygun bir şekilde ihlal etmeye devam ediyor. Zalim işgal güçleri, çocuklara, kadınlara varana kadar herkese her türlü saldırıda bulunmayı sürdürüyor. Ateşkes zamanında ambargo ile Gazze halkını ölüme mahkum eden İsrail, ateşkesten sonra da füzelerle Gazze halkını yok etmeye çalışıyor" dedi.
Siyonist devlet İsrail'in bütün dünyanın gözleri önünde Filistin'de insanlık dışı bir saldırı daha düzenlediğini anlatan Esgin, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bildiğiniz gibi üç gündür, savaş uçakları eşliğinde yapılan saldırılarda 300'ü aşkın Filistinli kardeşimiz şehit oldu. Biz, öncelikle çoğunluğunu masum sivillerden oluşan Filistinli kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara şifa ve Filistinli mücahitlere güç niyaz ediyoruz."
Yapılan konuşmaların ardından gösteriye katılanlar tarafından "Kahrolsun İsrail", "Kahrolsun Amerika" ve "Filistin'e uzanan eller kırılsın" şeklinde sloganlar atıldı. Son saldırılarda hayatını kaybedenler ve saldırıların durdurulması için dua edildi. Türk ve Filistin bayraklarının birlikte yer aldığı gösteride İsrail bayrağı yakıldı