Gazetecilerle uzun süre sohbet eden işadamları, Nazilli"de görev yapan basın mensupları ile her zaman iyi diyalog içerisinde olduklarını ifade ettiler.
Nazilli"de çalışmalarını yaptıkları kendilerine ait hizmet binasında sürdüren NASİAD Yönetim Kurulu Üyeleri "dünya çalışan gazeteciler günü" nedeniyle düzenlediği kahvaltılı sohbet toplantısına Nazilli"de çalışan yerel ve yaygın kuruluşlarının temsilcileri büyük ölçüde katıldı. NASİAD Başkanı Nuri Elmalı"nın ilçe dışında olması nedeni ile Başkan Yardımcısı Fatih Zeyrek, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Gürsun, Mehmet Ali Şahin, Ayhan Eren, Mustafa Özmen, Saim Topaloğlu ve Hasan Gürbüz ev sahipliği yaptılar.
Kahvaltıdan sırasında NASİAD Başkan Yardımcısı Fatih Zeyrek davetlerine katılan gazetecilere teşekkür ederek; “Bugün bu fırsattan istifade ederek Yasama, yürütme ve yargı"dan sonra 4. büyük güç kabul edilen basınla ilişkilerimizde kuşkuların olduğunu, ifade ettiğimiz bilgi ve açıklamaların çarpıtılarak kamuoyuna yansıtıldığını, bundan dolayı da işadamı ve sanayiciler olarak rahatsızlık duyduklarını ifade etti. Özellikle ulusal basının, toplumu yanlış ve magazin haberlerle yönlendirdiğini, globalleşen dünyada artık herkese bir sorumluluk düştüğünü, gelişen olaylar karşısında birey olarak da kayıtsız kalamayacağımızı bilmeliyiz” dedi.