Sevgi Yolu’nda düzenlenen hayra AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, CHP Aydın Milletvekili Metin Baydar, AK Parti Aydın İl Başkanı Sadık Atay, CHP Aydın İl Başkanı Barkan Kalınomuz, Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Suat Deniz, Aydın Gazeteciler Cemiyeti Nazilli şubesi Başkanı Metin Özden, Nazilli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertan Çetiner ile Aydın ve ilçelerinde görev yapan gazeteciler katıldı. 

“ORGANİZASYONUN ÖRNEK OLMASINI DİLİYORUM”
Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Suat Deniz yaptığı açıklamada lokma hayrını ikinci kez düzenlediklerini söyledi. 6 yıl önce 2 Haziran’da hayatını kaybeden Aydınlı gazeteci Yalçın Ata’nın ölüm yıldönümünde, vefa eden tüm gazetecileri andıklarını belirten Deniz şöyle konuştu: “Mesleğimizin duayeni olan, görevini yaptığı dönemde, küçüklere büyüklük yapan, sevgisiyle saygısıyla, mesleğindeki tarzıyla bize örnek olan Yalçın Ata’nın ölüm yıld nöümünde böyle bir etkinlik yapmak istedik. Aydın genelinde mesleği icra edip vefat eden tüm meslektaşlarımızı saygıyla anıyoruz. Kendilerine Allah’tan rahmet, ailelerine baş sağılığı diliyorum”

Deniz, hayra katılan milletvekillerine de teşekkür ederek sözlerini şöyle tamamladı: “Gazeteciler, sadece haberlerde değil bu tip sosyal etkinliklerde de bir araya gelmeli. Söke, Nazilli, Çine’den gelip bizi yalnız bırakmayan meslektaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Umarım bu organizasyonumuz örnek olur”

Aydın Milletvekilleri Mehmet Erdem ile Metin Lütfi Baydar’da vefat eden gazetecileri anarak, “Ruhları şad olsun” dediler.

aydinpost-facebook.20120414234532.jpg

aydinpost-twitter.jpg

20120602aw000328_01.jpg20120602aw000328_02.jpg