CHP İlçe Başkanı Mustafa Bekar ve İlçe Kadın Kolları üyeleri gazetecileri çiçek hediye ederek kutladı.
Parti binasında yapılan kutlamada konuşan CHP Didim İlçe Başkanı Mustafa Bekar Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla böyle bir etkinlik yaptıklarını belirterek, “İlçe Kadın Kolları Başkanımızın şehir dışında olması sebebiyle burada toplandık. Sizlerin yerinde ziyaret etmek isterdik ama tatlı ikram ederek birlikte olmayı uygun gördük. Televizyonlarda, gazetelerde ve radyolarda çalışan gazetecilerin emeği her zaman ortadadır. Bu anlamda Gazetelerin genel Yayın yönetmenleri ön plan çıksa da asıl haberi meydana getiren, gazeteyi ortaya çıkaran muhabirlerdir. Bu anlamda günümüzün olması önemli, biz siyasilerin günü ise sadece seçimlere ortaya çıkar ve kazandığımızda seviniriz ve günü kutlarız. Umarız yeni yılda gazetecilere olan baskı ve şiddet azalır ve geçen yıllarda yapılan saldırılar bu yılda olmaz” dedi.
Konuşmanın ardından ikram edilen tatlılar yenilirken CHP İlçe Başkanı Bekar gazetecilere çiçek vererek günlerini kutladı.

KENT KRINCALARI DA GAZETECİLERİ UNUTMADI
Didim Kent Karıncaları üyesi öğrenciler Didim"de görev yapan gazetecileri ziyaret ederek Çalışan Gazeteciler Günü"nü kutladı.
Didim Kent Konseyi bünyesinde bulunan Didim Kent Karıncaları 10 Ocak 2009 Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle ilçede bulunan yerel gazeteleri ziyaret etti. Ziyarete Didim Kent Karıncaları üyesi Barış Bolat, Cemre Bolat, Senem Cengiz Başboğan, Eser Çatalkaya, Sevginur Kurt ve veliler Necla Baştuğ ile Fehime Kurt katıldı.
Gerçekleştirilen ziyarette gazetecilik mesleği ile ilgili soru yönelten Kent Karıncaları görev yapan gazetecilere karanfil vererek, günlerini kutladılar.