Didim Belediyesi bünyesinde yeni kurulan parke taşı şantiyesini gazetecileri gezdiren Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı şantiyeyle ilgili olarak bilgiler aktardı.
Didim Belediyesi bünyesinde kurulan parke taşı şantiyesini gazetecilerle birlikte gezen Belediye Başkanı Mümin Kamacı şantiye hakkında bilgiler verdi. Yeni kurulan parke taşı şantiyesinin 600 Bin TL"ye mal olduğunu belirten Kamacı “Daha önce 25 kişinin yaptığı işi şimdi 5 kişiyle yapılıyor. Eskiden günde 100 m2 taş üretiliyordu, şimdi ise günlük 600 m2 taş üretiliyor. Vardiya sistemiyle çalışıldığında günde 1 km"lik yolu döşenecek kadar üretim yapılıyor. Bundan sonra ara sokaklar ve caddeler dahil tüm yollar parke taşıyla döşenecek. Daha ucuz ve kolay mal edilerek bu çalışmalar yapılacak.”dedi.
Efeler Mahallesinde 3 km"lik yolda yağmur suyu çalışması tamamlandıktan sonra bu bölgede çalışmaların yapılacağını belirten Kamacı “Yer altı çalışması tamamlanan bölgelerde parke taşı döşeme çalışmalarına başlayacağız. İleri ki dönemlerde turizm alanlarının ilçemizde yapılmaya başlandığı zamanda sıcak asfalt şantiyesi kurulması düşünülebilir ama şu aşamada ilçemizdeki tüm yolları parke taşı ile döşeyeceğiz. Bu şekilde daha sağlam yollar yapılmış olacak.”diye konuştu.