Alanya'da bir otele düzenlenen baskında İkisi Türk ikisi Ukraynalı 4 kadın fuhuş yaparken yakalandı. Türk kadınlar iş ilanı için gittikleri mekanda fuhuş yapmaya zorlandıklarını öne sürdü. Ukraynalı kadınlar ise sınır dışı edilecek.

ALANYA (AHT)

Antalya'nın Alanya ilçesinde ihbar üzerine bir otele düzenlenen baskında iki Türk 5 kadın fuhuş yaparken yakalandı. Ukraynalı oldukları öğrenilen iki
kadın sınır dışı edilmek üzere Yabancılar Şubesi'ne teslim edilirken, Türk kadınlar iş ilanı üzerine gittikleri eğlence mekanında fuhuş yapmaya zorlandıklarını öne sürdü.

Alanya'da bir ihbarı değerlendiren polis, Saray Mahallesi'nde bir otele baskın düzenledi. Yapılan aramalarda 3 ayrı odada fuhuş yaptığı belirlenen 4 hayat kadınını suçüstü yakalandı. Fuhuşa aracılık ve yer temin etmek suçlarından sabıkaları bulunan otel çalışanları Abuzer G.(31) ile Ahmet Ö. (31) kadınlarla birlikte gözaltına alındı. Hatice K. (29) ve Rahmiye T. (26) gazetede okudukları iş ilanı nedeniyle görüştükleri Jilet Ali lakaplı Şerif Ali T.'nin (45) kendilerini fuhuş yapmaya zorladığını iddia ettiler.

Fuhuş yaparken kendileriyle görüşen kişilerin, fuhuş tacirlerinin birbirlerine 'abla ve abi' diye hitap ettiğini belirten Hatice K. (29) ve Rahmiye T. (26) "İçkili bir mekanda garson olacağımızı sanıyorduk. Bizi fuhuş yapmaya zorladılar. Korktuğumuz için polisi arayamadık" şeklinde konuştular. Yabancı uyruklu kadınlar sınır dışı edilmek üzere Yabancılar Şubesi'ne gönderilirken gözaltına alınan otel çalışanları ise adliyeye sevk edildi. İki Türk kadının verdiği ifadeden yola çıkan polis, Şerif Ali T'yi arıyor.