Kasalardan birinden para alınmadığı belirtilirken, diğer kasadan para alınıp alınmadığının ise, İstanbul genel merkezden gelecek kasa uzmanlarının incelemesi sonucu ortaya çıkacağı bildirildi. Polis olayla ilgili olarak banka çalışanlarının parmak izlerini aldı.

Olay, sabah saatlerinde Dörtyol Sanayi Çarşısı'nda bulunan özel bir banka şubesinde meydana geldi. Sabah bankaya gelen çalışanlar giriş kapısındaki şifreyi kullanarak bankaya girdi. Ancak bir süre sonra bankanın genel merkezinde bulunan güvenlik birimi, gündüz güvenlik şifresinin kullanılarak şubeye girildiğini belirterek banka yetkililerine nedenini sorunca olay ortaya çıktı. Bankaya gelen polis yaptığı ilk incelemede bankada bulunan 2otomatik para çekme makinasının kasalarının zorlandığını ancak kasaların kapalı olduğunu belirledi.

Kasalardan birinde yapılan sayımda para alınmadığı saptanırken, polis bankada çalışan banka müdürü, müdür yardımcıları ve çalışan tüm personelin parmak izlerini aldı. Açılamayan diğer ATM kasasından ise para alınıp alınmadığı ya da ne kadar para alındığı İstanbul genel merkezden gelecek kasa uzmanlarının incelemesi sonrasında ortaya çıkacak.

Bankanın güvenlik kamerasının, olay sırasında görüntüleri kayıt etmediği belirtildi. / DHA