Aralık ayında duyurulan Galaxy Note'un ardından pazara damga vuracak önemli bir cihazı tanıtmayan akıllı telefon devi, aslında şu sıralar fazla mesai yapıyor.

Android 4.0 güncellemeleri ile bir hayli meşgul olan Samsung, bunun yanında 2012 model üst düzey tabletlerin, yeni nesil mobil işlemcilerin ve elbette ki amiral gemisi Galaxy S3'ün hazırlığını yapıyor. Özellikle Galaxy S3 konusu mobil dünyanın en çok merak ettiği detayların başında geliyor.

Mobil dünya ajanı Eldar Murtazin Twitter hesabı üzerinden cihazın donanımsal ve yazılımsal olarak aslında çoktan hazır olduğunu Samsung'un üretim sürecine geçme aşamasında olduğuna dikkat çekiyor.

SER VERİYOR SIR VERMİYOR

Hakkında böylesine çok konuşulan cihaz için Samsung ise adeta ser veriyor sır vermiyor. Bu durum adeta bir pazarlama stratejisine dönüşmüş durumda. Tüketicilerin satış kanalları ve operatörler üzerinden gerçekleştirdiği ön sipariş talepleri Samsung'un yeni bir rekor kıracağına işaret ediyor.

Elbette ki şimdilik bir ön sipariş ifadesinden bahsetmek olanaksız ancak cihazın potansiyeli tüketicileri böyle bir yola sürüklemişe benziyor. Nokia'nın ilk Windows Phone telefonunda yaşadığı ön sipariş rakamlarındaki hayal kırıklığını da anımsayınca aslında Samsung'un başarısı açık bir şekilde ortaya çıkmış olacaktır.

Daha çıkmadan hakkında onlarca güzel haber çıkan cihaz bakalım gerçekten arzulanan başarıyı yakalayabilecek, tüm zamanların en çok satan Android telefonu olabilecek mi?

Scroll