Kuşadası"nda yaşayan Galatasaraylılar, Kuşadası Galatasaraylılar Derneği"nin gecesinde bir araya geldi.
Kısa bir süre önce kurulan Kuşadası Galatasaraylılar Derneği tarafından Adakule Otel"de düzenlenen geceye, Galatasaray Yönetim Kurulu üyesi Atilla Kınay, Galasatasaray Dernekler Federasyonu yetkilisi Ayhan Özekin, Galasataray kongre üyesi de olan Kuşadası Belediye Başkanı Fuat Akdoğan, Kuşadası Cumhuriyet Başsavcısı Cuma Dağlı ve Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan ile birlikte yaklaşık 400"e yakın Galasataraylı katıldı.
Derneğe gelir amacıyla düzenlenen piyangonun yanı sıra, Galatasaray"ın çeşitli başarılarından oluşan video gösterisinin bir konuşma yapan Kuşadası Belediye Başkanı Fuat Akdoğan, kendisinin de Galatasaray kongre üyesi olduğuna dikkati çekerek, “Galatasaraylı olmaktan gurur duyuyorum. Kısa bir süre önce kurulan derneğimizi güzel bir binaya kavuşturmak için her türlü desteği vereceğim” dedi.
Bu arada, Kuşadası Galatasaraylılar Derneği"nin gecesine katılanlar, yerel sanatçı Onur Günaydın"ın söylediği şarkılarla coştu. Geceye katılan taraftarlar, zaman zaman marşlar ve şarkılar söyleyerek ezeli rakiplerine de laf atmayı unutmadı.