Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, “devre arasında 4 transfer yapacağız” dedi.

Bu transferlerin hangi mevkilere yapılacağı belli oldu.

SOL BEK, STOPER, ORTA SAHA VE FORVET

Radyospor"dan Özgür Sancar"ın edindiği bilgiye göre, yönetim, Hagi"ni talebi doğrultusunda bir forvet, bir stoper, bir oyun kurucu ve sol bek alacak.

Liverpool"dan kiralanan Insua gönderilecek. Hakan Balta"nın da sakatlıklar nedeniyle zaman zaman aksaması, Hagi"nin defansın soluna takviye istemesine neden oldu. Fakat öncelik forvet transferi…

Sercan Yıldırım için temaslar yoğunlaştırılırken, sarı kırmızılılar sürpriz bir ismi gündeme aldı.

BREZİLYALI GOLCÜ CESAR SANTIN GÜNDEMDE

Bu isim Şampiyonlar Ligi"nde gösterdiği başarıyla dikkat çeken Kopenhag"ın Brezilyalı golcüsü Cesar Santin.

Danimarka kulübüyle 2013 yılına kadar sözleşmesi bulunan Santin"in bonservis bedeli 3 milyon Euro olarak gözüküyor.

Sportif Direktör Adnan Sezgin"le görüşen futbolcunun menajerinin bu rakamı, 2 buçuk milyon Euro'ya kadar çekebileceğini, Sezgin"in ise indirim yapılması durumunda bu futbolcuyu transfer etmek istediklerini söylediği öğrenildi.

KOPENHAG"TAN AYRILMAK İSTİYOR

Kopenhag formasıyla bu sezon Şampiyonlar Ligi"nde 4 maç oynayan, 2"sinde 11"de yer alan Santin bu maçlarda gol atamadı. Ligde ise 16 maçta forma giydi, bir gol kaydetti. Geçen sezon ise 27 maçta forma giydiği Danimarka Süper Ligi"nde 11 gol kaydetti.

Porto Alegre doğumlu olan 29 yaşındaki futbolcu, 2008 yılında Kopenhag takımına geldi; ancak bu sezon kendisine çok fazla forma şansı verilmediği için ayrılmayı düşündüğü bildirildi.

Radyospor – Özgür Sancar