Trabzonspor ile olan sözleşmesi sona eren ve yerli transferin en önemli ismi haline gelen Selçuk İnan, kendisini ısrarla isteyen Galatasaray ile Fenerbahçe'nin tekliflerini düşündükten sonra Sarı-kırmızılı kulübe imza atmayı tercih etti. Galatasaray 2. Başkanı Ali Dürüst, bu akşam saatlerinde Selçuk İnan ve menajeri Batur Altıparmak ile yapılan görüşme sonunda kesin anlaşmaya vardı. Selçuk İnan, yapılan anlaşma sonunda kendisini 5 yıllığına Sarı-kırmızılı formaya bağlayacak imzayı atacak.

Bu arada Selçuk ile yapılan görüşmeye Fatih Terim'in yardımcısı olması kesinleşen Hasan Şaş da katıldıb. Şaş, yaptığı görüşme sonrasında milli futbolcunun Sarı-kırmızılı formayı tercih etmesinde etken oldu.

Transferi Galatasaray'ın resmi internet sitesi de şu şekilde duyurdu:
"Galatasaray, Trabzonspor'un milli orta saha oyuncusu Selçuk İnan ile beş senelik kesin anlaşmaya varmıştır. Yeni sporcumuza Galatasaray kariyeri boyunca üstün başarılar dileriz."

 

GALATASARAY, SELÇUK İNAN’IN TRANSFERİNİ RESMEN AÇIKLADI
Galatasaray Kulübü Trabzonspor’la sözleşmesi sona eren Selçuk İnan’ın transferini resmen duyurdu.
        
Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Galatasaray, Trabzonspor’un milli orta saha oyuncusu Selçuk İnan ile 5 senelik kesin anlaşmaya varmıştır. Yeni sporcumuza Galatasaray kariyeri boyunca üstün başarılar dileriz" denildi.