TUDOR'UN SNEİJDER KARARINI NASIL BULUYORSUN?

Igor Tudor, cesur ve ofansif futbolu düşündüğünü açıkça ortaya koyan bir ilk 11 sahaya sürdü. Sneijder'ın sadece futbol olarak değil milli takımda da yedek kaldığı için mental olarak da moralsiz olduğu bilgisini alıyorduk. Ve son haftalara baktığımızda form düşüklüğü içindeydi. .

Tudor, Trabzon deplasmanında yapamadığı radikal kararı burada devreye soktu ve bana göre doğru da yaptı.

GALATASARAY'IN İKİNCİLİK ŞANSI VAR MI?

Bu maç Galatasaray için çok ama çok değerli... 20 milyon Euro'luk Şampiyonlar Ligi hedefine bağlanmak Avrupa arenasından uzak kalmamak adına bu 90 dakika, Galatasaray için çok ama çok önemli. Eğer Galatasaray bu maçı kazanırsa, işte o zaman ikincilik yarışı artık şampiyonluk mücadelesinden daha fazla reyting kazanır. Başakşehir-Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki ikincilik yarışı da lige de heyecan katar.

TOLGA CİĞERCİ'NİN YERİNE JOSUE HAMLESİ DOĞRU MU?

Tolga o bildiğimiz eski yani sezon başındaki Tolga değil! Çok fazla top kaybediyor. Ofansta başarılı olamıyor. Dikine oyunda yetersiz kalıyor. Josue ise tam tersi topu iyi kullanıyor, orta sahada pas trafiğini iyi yapıyor, Selçuk ile birlilkte yardımlaşarak oynuyor. Tolga yerine Josue kararı da yüzde 100 doğru.