Büyüküstün, eski sevgilisinin orada olduğunu öğrenince 'normaldir' dedi ama hızla salondan ayrıldı. Büyüküstün onlarla karşılaşmamak için filmi bir başka salonda izledi..

TOMRİS Giritlioğlu"nun yönettiği, Murat Yıldırım ile Beren Saat"in başrolünü oynadığı “Güz Sancısı” filminin galası vardı önceki akşam...

“Çemberimde Gül Oya”, “Hatırla Sevgili” gibi ses getiren projelere imza atan Tomris Giritlioğlu"nun yönetmenliğini yaptığı “Güz Sancısı” filminin galası önceki akşam İstinye Park"ta yapıldı. Murat Yıldırım, Beren Saat, Okan Yalabık, Belçim Erdoğan, İlker Aksum, Hüseyin Avni Danyal, Umut Kurt, Avni Yalçın, Tuncel Kurtiz ve Zeliha Berksoy"un başrolünü paylaştığı galada tüm ekip bir aradaydı. Galaya oyuncular ve davetliler sevgilileri ya da eşleriyle katıldı.
Sevgilisi Bülent İnal"la gelen Beren Saat, filmi 3 numaralı salonda, İnal"ın eski sevgilisi Tuba Büyüküstün ise 2 numaralı salonda seyretti. Büyüküstün, İnal"ın da galada olduğunun hatırlatılması üzerine “Olabilir normaldir” dedi. Beren Saat de, “Tuba Büyüküstün"ü gördünüz mü?” sorusu üzerine “Hayır, görmedim” dedi. “Görseniz selamlaşır mıydınız?” sorusuna ise “Tabii ki, oyuncu arkadaşım sonuçta” cevabını verdi.

SAKIN EVLENME
Çağan Irmak"ın yönettiği “Issız Adam”ın başrol oyuncusu Cemal Hünal, galaya sevglisi Lale Cangal ile katıldı. Çevredeki vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Cemal Hünal"a gençlerden birinin, “Sakın evlenme Issız Adam arkandayız” diyerek seslenmesi gülüşmelere neden oldu. Cemal Hünal"ın çekingen tavırları dikkatlerden kaçmazken oldukça tedirgin olduğu gözlendi.

MİLLİYET