Adalet Ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Nazilli Belediye Başkanı Aday Adayı Mehmet Gacar, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Nazilli Temsilciliği ziyaret eden Gacar, sendika üyelerine projelerini anlattı.
Ziyarette konuşan Mehmet Gacar, “Belediye Başkanlığı aday adaylığımım, adaylığım ve Belediye Başkanlığım süresince uygulayacağım ve hiçbir zaman vazgeçmeyeceğim prensiplerle ilgili "Nazilli Halkına Taahhütlerim" bulunmaktadır. Bu taahhütlerimin de sonuna kadar arkasındayım. Gelecekte yapamadıklarımı hesabını sorabilmek için bu taahhüdü verdim” dedi.
38 yıldır Nazilli"de yaşadığını ve halkla iç içe olduğunu ifade eden Gacar “Bu güne kadar birçok kademede görevler, yöneticilikler yaptım. Nazilli"yi tanıyorum, beklentilerini biliyorum. Nasip olur da bu göreve gelirsem iyi şeyler yapacağıma inanıyorum. Nazilli halkı için yapacaklarımı sıraladığım taahhütnamedeki her maddenin arkasında olacağım. Bu maddeler sırasıyla; Belediyemizin, gelir ve giderlerini her altı ayda bir tek tek bütün halkımıza ve basın mensuplarımıza açıklayacağım. Halkımız, paralarının nerelere v nasıl harcandığını görecekler, izleyecekler ve bilecekler. Bütün imar düzenlemelerinde ve istimlaklarda, hiç kimse mağdur edilmeyecektir. Şehrimizi ve altyapımızı ilgilendiren çok önemli konularda genel veya mini referandumlar yapılacaktır. Tüm belediye hizmetlerinde "Önce ihsan, sonra insan" yerine "İnsanı yücelt ki devlet yücelsin" modeli uygulanacaktır.
Mevki ve makamı bir hizmet aracı olarak görecek, asla bir baskı unsuru olarak kullanmayacağım. Ulaşılamayan bir başkan değil, kol kola, gönül gönüle bir başkan olup, daima sizlerle iç içe olacağım. Belediye imkânlarını kimseye peşkeş çekmeyecek, çektirmeyeceğim” diye konuştu.