G.Saraylı futbolcular, Nijeryalı"nın çok iyi oynadığını ifade ederken ''Süper bir maç çıkardı'' dediler.

Vatan Gazetesi'nin haberine göre; G.Saraylı futbolcular, Nijeryalı"nın çok iyi oynadığını ifade ederken “Süper maç çıkardı. Onun yerine Bilica, İlhan veya Bekir oynasaydı sonuç böyle olmazdı” fikrinde birleştiler.

TÜM Türkiye F.Bahçe"yi favori gösterip G.Saray"ın fark yemesini beklerken Kadıköy"de kâbusa son veren G.Saraylı futbolcular kaçan galibiyetin sorumlusunu buldu: Joseph Yobo. 63 pasın 52"sinde (yüzde 82.5) isabet bulan ve yüzde 13"lük topla oynama oranıyla karşılaşmayı tamamlayan Nijeryalı futbolcu karşılaşma sonrasında en büyük övgüyü rakip takım oyuncularından aldı.

FARK OLURDU


SARI-kırmızılılar karşılaşma sonu aralarında yaptıkları değerlendirmede F.Bahçe"yi ellerinden kaçırdıklarını ifade ederken “Yobo süper oynadı, çok iyi bir maç çıkardı. O olmasa ya da yerine Bilica, İlhan veya Bekir forma giyse sonuç çok daha farklı olurdu. Pino hemen her pozisyonda diğer futbolcuların içinden geçerdi. Biz de rahat kazanır ve hatta fark bile atabilirdik” diyerek tecrübeli savunmacının hakkını teslim ettiler.

Bu arada Yobo 2 kez ikili mücadelede, toplam 18 kez top kazanırken bu alanda da takımına önemli katkı yaptı.