ANTALYA’nın Alanya İlçesi’nde konser veren pop müzik sanatçısı Işın Karaca' dan Galatasaraylıları kızdıracak espiri.

Alanya’da Park Alanya’da konser veren Işın Karaca, binlerce hayranını coşturdu. 7.5 aylık hamile olan Karaca sahneye dekolteli uzun beyaz elbisesiyle çıkarken konserine ’Dilek taşı’ adlı şarkıyla başladı. Karaca, "Sahnede doğurmayacağım ve aşermeyeceğim. Ne zaman bir espri yapsam ülke ayağa kalkıyor. Bu gece doğurmuyorum ve aşermiyorum. Susamadım bile. Son derece normal bir kadınım" diye konuştu.

Karaca’yı hayranlarının yanı sıra, Park Alanya’nın çevresinde bulunan binaların balkonlarından da pekçok kişi dinledi. Balkonlardan kendisini dinleyenler için "Bu akşam yaşadılar" diyen Karaca, "Herkes balkonda. Birazdan bizim çocuklar kapıları çalacak ve paraları toplayacak. Ama onlar torpilli. Mekanı evlerin ortasına yapmasaydınız" dedi.

’GALATASARAYLILAR DUL KALDI’

Kendisinin Fenerbahçeli olduğunu söyleyen Karaca, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın şike ile ilgili davasının 3.5 ay sonra görüleceğini hatırlatarak, "Adamcağıza Allah sağlık versin. İnşallah davaya kadar şeker komasına girmez" dedi. Daha sonra bir grup seyirciye "Siz Galatasaraylı mısınız" diye soran Karaca, ’Evet’ yanıtı üzerine, "Siz Galatasaraylılar dul kaldınız. Biz sizin kocanızız. Benim ilk öğrendiğim şey buydu" dedi. Bu sözler üzerine gülüşmeler yaşanırken, Karaca "Tüm kulüplere saygımız sonsuzdur. Fenerbahçe için ’Mavi mavi’ şarkısını söylüyorum" diyerek konserine devam etti.

Karaca’nın konseri sırasında elektrik kesintisi de yaşandı. Arızanın giderilmesinin ardından konserine devam eden Karaca, davul da çaldı. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Karaca, Alanya’da klip çekmek istediğini söyledi.