Kuşadası Galatasaray Taraftarlar Derneği tarafından gerçekleştirilen şampiyonluk kutlaması büyük ilgi gördü.
Kuşadası Kervansaray Otel'de düzenlenen Galatasaray şampiyonluk kutlamasına aralarında Galatasaray A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin ve eski futbolculardan Fethi ile Kuşadası Cumhuriyet Başsavcısı Cuma Dağlı'nın da bulunduğu 600'e yakın bir davetli topluluğu katıldı. Galatasaray marşlarının çalındığı gecede açılış konuşmasını yapan Kuşadası Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Emre Türkmen, bu yıl elde edilen şampiyonluktan büyük gurur duyduklarını belirterek, "Bu şampiyonluk yaşanan tüm şansızlıklar
karşısında daha da büyük anlam taşıyor. Galatasaraylı olmaktan büyük gurur duyuyoruz. Bundan sonra lig şampiyonluğunun yanında önümüzdeki sezon yine eskisi gibi kral olmak istiyoruz. Ezeli rakibimiz Fenerbahçe'nin aldığı sonuçlardan sonra onlara Prens yakıştırması yapılmıştı ama biz kralız ve kralın olduğu yerde prensin esamesi okunmaz" dedi.
Geceye onur konuğu olarak katılan Galatasaray A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin de sezon boyunca yaşanan şansızlıklara rağmen, zaman zaman haksız ve acımasız şekilde eleştirildiklerini söyledi. Eleştiriler karşısında ayakta durmaya çalıştıklarını belirten Galatasaray A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, "Haksız ve acımasızca eleştirildik ama hep ayakta kaldık. Ayakta kalmamız da en büyük etken taraftarlardan aldığımız pozitif enerji oldu. Bunun için tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
Kutlamalar, yapılan konuşmaların ardından çeşitli etkinliklerle devam etti. Derneğe katkılarından dolayı Kuşadalı işadamı Sefa Zengin'e teşekkür plaketi verilirken, Galasataray A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, taraftarlar derneği başkanı ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte şampiyonluk pastasını kesti.