Galatasaray'a gelişi olaylı olan, çıktığı ilk maçta hatalı gol yediğinde "Elleri küçük" diye eleştirilen, ardından da gördüğü kırmızı kart nedeniyle yerden yere vurulan Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, dün akşam Antalyaspor deplasmanında yaptığı kurtarışla, Sarı-Kırmızılılar'ın 'ne kadar isabetli' bir tercih yaptığını adeta ispatlamış oldu.
 
Karşılaşmanın 90+2. dakikasında Ali Tandoğan'ın 14 metre mesafeden ve saatte 113 kilometre hızla çektiği şutu kornere çelerek, takımının sahadan yenik ayrılmasına engel olmayı başardı. Muslera'nın yaptığı bu kurtarış sonrası akıllarda bir önceki akşam D.Kiev maçının 90+4. dakikasında Cenk'in kalesine yolladığı gol geldi.
 
'KONSANTRASYONU TAM' Antalya karşılaşması boyunca kalesine sadece tek top gelen Muslera, onda da başarılı kurtarışıyla gol izni vermezken, 90 dakika konsantrasyonunu koruduğunu da herkese göstermiş oldu. Uruguaylı kaleci, maç sonu yaptığı açıklamada ise "Benim buraya geliş amacım Galatasaray'a yardım etmek. Bu maçta 3 puan almak isterdik ama olmadı. Son pozisyonda güzel bir kurtarış yaptım. Geride kalan son 3 maça baktığımızda ise iyi bir performans sergilediğimizi düşünmüyorum" ifadelerini kullandı.