Kayseri maçının ardından 119 bin lira daha ceza verilen sarı-kırmızılı kulüp, bu sezon 19 haftada toplam 622 bin liralık cezayla, en çok para cezası alan takım oldu. G.Saray geçen sezon 34 hafta sonunda 146 bin lira ceza ödemişti.

G.SARAY REKORA DOĞRU KOŞUYOR

Kayseri maçından sonra 119 bin lira daha ceza alan sarı-kırmızılı ekibin federasyona ödeyeceği para 622 bin liraya yükseldi....

ZİRVEYE YERLEŞTİ

Oyuncularına para ödemekte zorlanan Galatasaray'ın PFDK ile başı dertte. Kayseri maçındaki hakem hatalarının ardından federasyon ve MHK'yı eleştiren 7 maddelik bildiri yayınlayan sarı-kırmızılı ekibe 119 bin lira ceza daha kesildi. Toplamda federasyona ödeyeceği miktar 622 bin liraya yükselen Galatasaray, Beşiktaş'ı (495 bin lira) geçerek en çok ceza alan takımlar listesinde ilk sıraya yerleşti.

DOĞAN ARANIYOR

Geçen sezon 34 hafta sonunda federasyona sadece 146 bin lira ödeyen Galatasaray'ın, bu gidişle ceza miktarı 1 milyon lirayı bulacak gibi. Öte yandan Hasan Doğan federasyonu geçen sezon en yüksek cezayı Beşiktaş'a (214.5) kesmişti. Galatasaray'a şimdiden 622 bin lira ceza verilmesi Özgener federasyonunun ne kadar acımasız olduğunun bir göstergesi olarak kabul ediliyor.

FOTOMAÇ