Aydınspor kendi sahasında oynadığı grubun son sırasında yer alan Yeni Burdurgençlik spor"a 4-2 yenilmenin derin üzüntüsünü yaşıyor.
Yenme hırsıyla sahaya çıkan siyah – beyazlılar maç sonunda ise kendi sahalarında malup olmanın üzüntüsü ile soyunma odalarına girdiler.
Aydınspor Teknik direktörü Kamber Altıntaş cezalı olduğu için maçı saha dışarısında bulunan tellerin arkasından izlerken, maç sonunda hiçbir açıklama yapmadı.
takımın başında sahaya çıkan Antrenör Zeki Erguvan maç sonunda yaptığı açıklamada, Kazanmak üzere sahaya çıkarak üzerlerindeki yükü atmak istediklerini ancak bunun bireysel hatalar yüzünden olmadığını belirterek şunları söyledi, “Aydınspor"un hedefleri vardı o hedeflere ulaşmak için bu maçı almamız gerekiyordu. Olmadı, kazanamadık bireysel hatalar oldu. aslında söylenecek bir şey yok kazanmak için hiçbir şey yapmadık. Asıl Aydınspor"un bu olduğuna ben inanmıyorum, bu durumdan bizim gibi Aydınspor"a gönül verenlerde üzgün. Ama bu takım düzelecek, önümüzde üç tane maç var bu maçlarda toplayabildiğimiz kadar puanları toplayıp ikinci yarıya daha iyi bir Aydınspor olarak girmek istiyoruz. Aydınspor kulübü her zaman hedefleri olan bir kulüp böyle de devam edecektir. Bizim amacımız biran önce bu takımı bulunduğu yerden çıkartıp daha iyi yerlere oturtmak. Bunun içinde gerekli çalışmaları yapacağız, bundun da kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.

BU FORMAYI HAK EDEN GİYECEK
Bu takımın formasını giymenin kolay olmadığını bundan sonra formayı hak eden futbolcunun giyeceğini de belirten antrenör Zeki Erguvan, “Bu formanın bir ağırlığı bir değeri var. O formaya uyan, formanın değerini bilen arkadaşlarla yolumuza devam edeceğiz. Eski Aydınspor"u geri getirecek oyuncu olmadığı için, bize bundan sonra Aydınspor"u eski haline döndürecek oyuncu lazım. Bu futbolcuları bulup bunlarla yolumuza devam edeceğiz” dedi.
aydınpost haber servisi