Nazilli Belediyesporlu futbolculara Menemen Belediyespor maçı öncesi hem moral vermek hem de baklava ikram etmek için ziyaret eden MHP Nazilli Belediye Başkan Adayı Haluk Alıcık, tesislerde gerçekleştirdiği ziyarette eski Nazilli Belediyespor Başkanı Ziya Aksüt ve parti yönetim kurulu üyeleri ile birlikte futbolcuları elleri ile beslediler. Ziyarette hazır bulunan Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Engin Topçu, Teknik Direktör Zeki Çakır, çalıştırıcılar ve futbolcular, büyük bir ilgi ile karşıladıkları Yıldızgücüspor Başkanı Haluk Alıcık"ı kucakladılar.
Sporun içinden geldiğini ve halen aktif olarak klüp yöneticiliği, ASKF Üyeliği, Boks Federasyonu Üyeliği yaptığını ifade eden Alıcık, “Nazilli Belediyespor bizim her şeyimizdir. Futbolcularımızın başarısı için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Nazilli Beldiyespor"a sahip çıkarak hak ettiği 2. lige ve daha üste götürmek zorundayız. Nasip olur da belediye başkanlığını alırsak ilk ele alacağımız işlerden biri gençlerimize sahip çıkmak adına gençlerimize sosyal hayat olarak, eğlence olarak ve spor hayatı olarak ele almak olacak. Büyüklerimizden isteğim, herkes işini yapmalı. Sporcu sadece sporunu, politikacı sadece siyasetini, işadamı ise işini yapmalı. Ancak bu şekilde başarılı olunabilir. Herkes üzerine düşen görevi yaparsa hayat daha güzel olur. Biz de belediye olarak üzerimize düşeni yapacak ve sizlerin başarılı olması için gereken her şeyi yapacağız. Sizler sahaya çıkıp en iyi oyununuzu oynayacak ve görevinizi yapacaksınız. Bundan da inancım tamdır. Sizlere güveniyor ve sezon sonunda bir üst ligde olacağımıza inanıyorum” dedi.
Daha sonra Ziya Aksüt"ün elleri ile hazırladığı baklavalar futbolcular başta olmak üzere tek tek Nazilli Belediyesporlu ekibe yedirildi.