Alanyaspor"da top koşturan 29 yaşındaki İlyas Sakızcı, 8 yıllık kız arkadaşını düğün günü takı paylaşımı yüzünden dövünce düğün iptal oldu. Gelin, Sakızcı için suç duyurusunda bulundu

Alanyaspor"un futbolcularından 29 yaşındaki İlyas Sakızcı, geçen ay 8 yıllık kız arkadaşı olan hamile 27 yaşındaki İkbal Y."yi düğün günü takı paylaşımı yüzünden dövünce düğün iptal oldu. İptal edilen düğünün ardından İkbal Y., Sakızcı"nın ortak kullandıkları evdeki eşyalara ve otomobile el koyduğu iddiasıyla savcılığa şikayette bulundu.
Türkiye Futbol Federasyonu 2"nci Lig takımlarından Alanyaspor"da forma giyen sol kanat oyuncusu İlyas Sakızcı, geçen ay 5.5 aylık hamile olan 8 yıllık sevgilisi İkbal Y. ile evlilik kararı alarak, 3 Temmuz"a düğün tarihi aldı. Alanya Belediyesi arkasında bulunan Club Begonvil"de düğün yapmak için davetiye hazırlatarak düğün hazırlıklarına başlayan çift, 1 Temmuz"da Konaklı Beldesi"nde kına gecesi yaptıktan sonra dini nikah da kıyarak düğün saatini beklemeye başladı.

Ailenin gözü önünde dövdü

Akşam saat 19.30"da düğün ve nikah töreni yapacak olan çift, gündüz saatlerinde takı yüzünde tartışmaya başladı. Tartışma sırasında Sakızcı, düğünü borçla yaptığını belirterek, İkbal Y."den düğünün ardından altınları ve gelin adayına ait 07 NJN 29 plakalı otomobili vermesini istedi. İkbal Y."nin teklifi reddetmesi üzerine çıkan tartışmada ailelerin gözleri önünde Sakızcı, hamile olan İkbal Y."yi dövdü.

Bu nedenle düğünün iptal olmasının ardından İkbal Y. ailesiyle birlikte İstanbul"daki evlerine dönerken, Sakızcı ise ortak kullandıkları evdeki eşyaları bir kamyonete yükleyerek götürdü. Alanya"ya döndükten sonra boş ev ile karşılaşan İkbal Y., polise başvurarak Sakızcı"nın kendisine ait evden eşyalarını ve otomobilini çaldığı iddiasıyla savcılığa dün şikayette bulundu.
Daha önce de İlyas Sakızcı tarafından şiddete maruz kaldığını belirten İkbal Y., Sakızcı"nın aldığı eşyaların ve otomobilin geri verilmesini istedi

Vatan