Kuşadası'nda bar ve diskolar, Kurban Bayramı'nda Kuşadası'nı tercih eden tatilcilerin yanı sıra, çevre il ve ilçelerden gelen günübirlik tatilcilerle dolup taşıyor.
Kış sezonunda açık olan eğlence yerlerinin yanı sıra, sadece bayram için kapılarını açan bar ve diskoların büyük bölümü 4 günlük tatil için hazırladıkları programlarla tatilcilere sabah saatlerine kadar keyifli ve eğlence dolu saatler sunuyor.
Özellikle Kaleiçi ve Barlar Sokağı'nda barlar ile Scalanuova Port Biraver, James Dean, Marin Bar, Captain House, Korumar Sedir Bar, Hann Bar ve Adakule Kule Bar gibi eğlence yerleri tıklım tıklım dolarken, ortaya da renkli görüntüler çıkıyor. Eğlence yerlerinde dans, müzik ve içki eşleğinde eğlenen tatilcilerin en çok rağbet ettikleri yerlerin başında ise canlı müzik yapan barlar geliyor.

DJ FUNKY 'C' HAYRANLARINI MEST ETTİ
Bu arada, Kuşadası'ndaki bayram eğlencesinde ünlü isimler de sahne aldı. Kuşadası Limanı içerisindeki Port Biraver Club'da sahne alan ünlü Dj Funky C müthiş bir canlı performans sergiledi. Ünlü dj'ye programı sırasında özel dansçılar eşlik ederken, tatilciler unutulmaz bir gece yaşadı.