Konya"da küçük yaştaki kızlara ve yabancı uyruklu kadınlara fuhuş yaptıran çetenin telefon dinlemelerine ünlü futbolcular da takıldı. Brezilya asıllı Batista"nın, hayat kadınına “Bu işleri bırak, benimle yaşa” dediği belirlendi.

Gazete Habertürk'te Neşet Karadağ'ın özel haberine göre, Mersin'de yabancı uyruklu kadınlara zorla fuhuş yaptıran bir çetenin Konya"da yapılanmaya başladığının belirlenmesi üzerine geçen yıl çetenin lideri olduğu iddia edilen Uğur Kılıç ile yardımcıları Ahmet Küçükşahin, Adnan Yağlıoğlu, Irma Mjvanadze, Kiraz Kurnaz ve Sevgi Çelik"in telefonları dinlemeye alındı. 30 eve yapılan baskında çoğu hayat kadını 32 kişi gözaltına alındı.


BAŞKALARI DA VAR
Bunlardan 27"si tutuklandı. Çetenin, aralarında doktorların da bulunduğu Gürcistan, Ermenistan ve Özbekistan uyruklu 8"i yabancı uyruklu 11 kadına zorla fuhuş yaptırdıkları belirlendi. Soruşturma sonunda fuhuş çetesi elemanları hakkında Adana Özel Yetkili 7. Ağır Ceza Mahkemesi"nde açılan davanın iddianamesinde fuhuş çetesinin telefonlarına ünlü futbolcuların da takıldığı ortaya çıktı. TFF 2. Lig takımlarından Sarıyer"de forma giyen Gökhan Çakır"ın (22) Konyaspor"da oynarken hayat kadını A.H.A. (20) ile 2 kez cinsel ilişkiye girdiği, Türk vatandaşı olup Mertol Karatay ismini alan ve Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Mersin İdman Yurdu"nda oynayan Brezilyalı Batista"nın da yine Konyaspor için ter döktüğü dönemde bir hayat kadınına acıyıp “Fuhuş yapmayı bırak ve benimle yaşa” diye teklifte bulunduğu belirtildi./milliyet