ANTALYA'da bir ihbarı değerlendiren polisin gece yarısı otele yaptığı baskında 7'si kadın 8'i müşteri ve 3'ü otel çalışanı toplam 18 kişi gözaltına alındı. Kadınlardan biri iki erkek müşteriyle grup seks yaparken yakalandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerine Arapsuyu Mahallesi'nde bulunan bir otelde fuhuş yapıldığı ihbarı geldi. İhbarı değerlendirmeye alan polis, oteli izlemeye başladı. Dün gece yarısı savcılığın izniyle otele baskın düzenlendi.

Baskında otel odaları tek tek aranırken, Türkmenistan uyruklu 22 yaşındaki A.A., iki erkek müşteriyle grup seks yaparken yakalandı.

3'ü Türk, 3'ü Türkmenistan uyruklu ve 1'i Özbek toplam 7 kadın ile 8 erkek müşteri ve 3 otel çalışanı gözaltına alındı. Türkmenistan uyruklular A.A., 24 yaşındaki S.T. ve aynı yaştaki S.B. ile Özbekistan uyruklu 23 yaşındaki G.E. doktor kontrolünün ardından ifadeleri alınıp ülkelerine gönderilmek üzere Yabancılar Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Para karşılığı erkeklerle ilişkiye giren Türk kadınlar 29 yaşındaki R.A., 26 yaşındaki B.T. ve 31 yaşındaki H.K. ifadeleri alınıp doktor kontrolünden geçirildikten sonra 8 erkek müşteriyle birlikte serbest bırakıldı.

Otel sahibi C.İ., kardeşi Ç.İ. ve müdür L.C.'nin ise sorgusunun sürdüğü açıklandı. Polis yaptığı araştırmada şüphelilerin fuhşun şifresi olarak “Tatlı biber lazım” dediklerini belirledi. Polis olayla ilgili 3 kişinin daha arandığını bildirdi.