Kuşadası Belediyesi tarafından Utrecht Turizm Fuarı'nda açılan Kuşadası standının tanıtım çalışmalarına Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, Kuşadası Kaymakamı Mustafa Esen, Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan, TÜRSAB Kuşadası Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Bülent İlbahar, Kuşadası Belediye Başkanı Danışmanı ve KUŞ-ATAK Danışmanı Erdoğan Uyan, Kuşadası Belediye Meclisi Turizm Komisyonu Başkanı ve Kuşadası Tanıtma Vakfı Genel Sekreteri Murat Saraç ile turizmciler katıldı.

12-17 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan fuarın ilk günün profesyonel turizmcilere ayrıldı. Büyük ilgi gören fuarın ilk gününde turizmciler ile yabancı tur operatörleri bir araya geldi. Fuara katılan Vali Coş, Kuşadası Belediyesi tarafından başlatılan tanıtım çalışmalarının büyük önem taşıdığını belirterek, "Kuşadası önemli bir tanıtım atağı başlattı. Hollanda fuarı bu açıdan büyük önem taşıyor. Yapılan çalışmalara tüm kesimlerin destek vermesi gerekiyor. Örnek ve başarılı bu çalışmadan dolayı Kuşadası Belediyesi'ne ve Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün'e teşekkür ediyorum" dedi.

Belediye Başkanı M. Esat Altungün ise Hollanda'nın Kuşadası açısından büyük önem taşıdığını belirterek, "Bu açıdan etkin tanıtım çalışmasına Utrecht fuarından başladık. Çalışmalarımıza katkı sağlayan Sayın Valimiz, Sayın Kaymakamımız, Sayın Ticaret Odası ve TÜRSAB Başkanlarımıza ve turizmcilerimize çok teşekkür ediyorum. Hollanda'dan çok olumlu sonuçlarla Kuşadası'na döneceğiz. Ayrıca, Roma'daki inanç turizmi fuarına katılacağız. Çalışmalarımız Berlin ve Moskova gibi önemli turizm fuarları ile devam edecek" diye konuştu./iha